Om Markus Klepp Kraiem (GrunderKlepp)

Bli kjent med meg 

Mitt navn er Markus Klepp Kraiem (20 år) og er genuint interessert i å se resultater i form av trafikk og salg på nettsider. Jeg har alltid vært glad i å selge og det har alltid falt naturlig for meg. I 2014, begynte jeg å leke med nettbutikk konseptet. Noen uker senere fikk jeg mitt første salg og det var slik det startet for meg.

Nå driver jeg en nettbutikk og generer mellom 6 og 7 sifre hver måned, fra sofaen. Det er her mitt slagord kommer fra - "tjen penger fra sofaen". Nettbutikk har gjort dette mulig for oss alle å ha hjemmekontor året rundt. 

Jeg har 4-5 års erfaring med drift av nettbutikk og er spesialisert innen oppsett av nettbutikker på Shopify. Samtidig har jeg stor kompetanse innen Google Ads (annonsering på Google) og optimalisering av nettbutikker - SEO

 

Et spørsmål jeg ofte får:

Hvor har du fått din kunnskap fra, du har ingen utdanning?

Jeg hører ofte at utdanning er den riktige veien, det kan hende. Jeg har fullført ungdomskolen og videregående, men valgt å ikke utdanne meg videre. Det kan godt hende at jeg går glipp av mye viktig informasjon, hvis jeg hadde valgt å utdanne meg videre. 

Mitt fokus har vært å bygge opp min nettbutikk, ved å prøve og feile, prøve og feile, prøve og feil, igjen og igjen. Noen av feilen jeg har gjort har kostet mer enn andre. Jeg gjør fremdeles feil på min nettbutikk og det kommer jeg alltid til å gjøre. 

Fordelen med å drive butikk er at man kan se resultater i form av salg, og det er ingen bestemt måte å gjøre det på. Hvis bedriften er profitabel kan det anses som suksess. Jeg har satt meg inn i hvordan man driver en nettbutikk, brukt sunn fornuft og vilje for å finne frem til svar. 

Hvem har du hjulpet og hvem jobber du med?

Jeg har hjulpet flere med å ta nettbutikken sin fra scratch til flere hundre tusen på kort tid. Blant annet har jeg hjulpet Sportjet AS (Sportjet.no) fra 0kr til 450.000kr på 3 måneder. Les mer om suksesshistorien her.

Videre hjelper jeg Kalbakkenkjøtt.no med rangering i Google (SEO).

Mozzafiato.no - nettbutikk med Armani klær. Jeg hjelper Mozzafiato.no med betalte annonser, søkemotoroptimalisering og oppsett av nettbutikk. 

WalkingPad.no - Jeg har satt opp WalkingPad.no, gjør SEO og betalte annonser. 

Jeg har satt opp Behagly.no, en nettbutikk som selger infrarød sauna og andre velvære produkter. 

Hvis du ønsker å ta kontakt med meg, finner du kontakt informasjon her.